​Rapidul și-a dezamăgit fanii în play-off-ul SuperLigii României la fotbal, dintr-o candidată la titlu trupa giuleșteană transformându-se în doar câteva săptămâni într-o grupare care va rata prezența în sezonul viitor al cupelor europene.

Mircea LucescuFoto: Ozan KOSE / AFP / Profimedia

Într-o intervenție pentru Fanatik, Dan Șucu (patronul Rapidului) a recunoscut că marea țintă este să-l aducă pe Mircea Lucescu în Giulești.

La doar două zile distanță, fostul antrenor de la Inter, Galatasaray, Șahtior sau Dinamo Kiev (printre altele) a recunoscut pentru Gsp.ro că va avea o discuție cu Dan Șucu și George Copos.

Întâlnirea este programată să aibă loc marți.

„Așa cum am mai spus, nu iau nicio decizie până la 1 iunie. Da, e adevărat că mă văd cu Șucu și Copos, dar de aici și până la o decizie mai e foarte multă cale de bătut” - Mircea Lucescu, într-o intervenție pentru Gsp.ro.

În vârstă de 78 de ani, Il Luce este liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev, grupare unde a antrenat în perioada iulie 2020 - noiembrie 2023.

Sursa citată mai precizează că Mircea Lucescu ar fi dorit înapoi la Dinamo Kiev, într-un post de manager general al echipei din Ucraina. Alături de gruparea din Kiev, Lucescu a cucerit titlul, o Cupă și o Supercupă a Ucrainei.

Născut pe 29 iulie 1945, în București, Mircea Lucescu a pregătit de-a lungul carierei echipele Corvinul Hunedoara, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Regianna, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit St. Petersburg, naționala Turciei și Dinamo Kiev.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Mircea Lucescu spune că două dintre campioanele recente ale României au fost stabilite în culise

>> Replica primită de Mircea Lucescu în scandalul campioanelor României stabilite în culise: „Trecutul lui e stricat, e pătat”